Deborah Coördinator Quality & Compliance

Facilitaire dienstverlening, het is overal. Het begint bij het betreden van het pand, de verlichting is aan, de airco draait op volle toeren, de geur van koffie en vers gebakken broodjes in het bedrijfsrestaurant, een schoon kantoor. De hospitality host begroet je, vraagt naar je weekend en wenst je een fijne werkdag. De dag kan beginnen! Voor de meeste mensen iets vanzelfsprekends. Niet voor mij. Ik vind het belangrijk dat medewerkers, leveranciers en andere doelgroepen fijn en veilig werken in een pand. Dat is waar wij aan bijdragen.

Ik werk ‘achter de schermen’ en ondersteun de organisatie aan het vernieuwen en verbeteren van onze dienstverlening. Ideeën, ervaringen en dialoog met collega’s is essentieel om onze organisatie te blijven ontwikkelen de komende jaren.

We verbeteren onszelf door een stevig kwaliteitsmanagementsysteem te onderhouden. Hiervoor zijn we gecertificeerd volgens de bekende normeringen ISO 9001 en ISO 14001. Daarnaast hebben we ons SNA Keurmerk en Keurmerk Beveiliging. We dagen onszelf uit door figuurlijk met open armen terugkoppeling te ontvangen en hiermee aan de slag te gaan. Dat doe ik samen met veel energieke en gemotiveerde collega’s die mee willen denken en vooral mee doen. Samenwerken omdat daar een energieke, gemotiveerde en veilige omgeving voor is. Ik vind het een feest om voor D&B te mogen werken.

Contact

Stuur mij dit artikel