Danny Executive Chef We Canteen

Ik mag mij gelukkig prijzen om 1 van de mooiste functies binnen We Canteen te mogen vervullen. Als Executive chef binnen de D&B Facility Group mag ik onderdeel uitmaken van dit mooie en onderscheidend concept als We Canteen.

Na mijn opleiding heb ik mijn grenzen verlegd naar het buitenland. In vijf jaar Zwitserland werkzaam te zijn geweest heb ik de echte klassieke keuken mogen ontdekken en is daar mijn culinaire basis gelegd. Gevolgd door jarenlange ervaring te hebben opgedaan in zowel horeca als catering land. Mijn honger naar verdere kennis heb ik dan ook gevoed in de betere hotels en diverse restaurants in Nederland. Na 11 jaar onderdeel te hebben mogen uitmaken bij de grootste cateraar wordwide Sodexo, voelde het goed om een volgende stap in de reis te maken en ben ik aan de slag gegaan als executive chef. De laatste jaren was ik verantwoordelijk voor onder andere assortiment bepaling, evenementen, concepten en de kwaliteit van de locaties van Spaces Nederland voor de cateraar Vitam. En nu, een nieuw EPIC hoofdstuk op de verdere reis binnen de D&B The Facility Group.

Alone we can do so little
Together we can do so much
Team We Canteen

Stuur mij dit artikel