Astrid Meijer Business Executive

Sinds 1 januari 2008 maak ik deel uit van D&B en daarmee ben ik gelijk een van de “oud gedienden”. Via een bevriende relatie uit het werkveld ben ik contact gekomen met D&B. Door het enthousiasme en de bevlogenheid waarmee over het facilitaire werkveld werd gesproken, heb ik geen moment getwijfeld om de overstap naar D&B te maken.

Gestart in de rol van Senior Facility Manager, heb ik bij een internationale opdrachtgever de integrale facilitaire dienstverlening vormgegeven op 5STAR service niveau. Vele concepten die de basis hebben gevormd voor de unieke 5STAR dienstverlening van D&B hebben we hier ontwikkeld.
Na jarenlang zelf in het werkveld actief te zijn geweest, was het tijd voor een volgende stap. Zodoende ben ik sinds 01 januari 2013 actief in de rol van Business Manager. In deze rol ben ik er voor verantwoordelijk dat de facilitaire dienstverlening bij onze opdrachtgevers op een hoogwaardig niveau wordt uitgevoerd. Samen met de professionele en enthousiaste medewerkers streven we ernaar om de opdrachtgevers elke dag optimaal te ontzorgen en hen keer op keer te blijven verrassen.
De ambitie om samen met energieke en gedreven collega’s de beste facilitaire dienstverlener van Nederland te blijven, maakt het werken bij D&B uniek!

Contact

Stuur mij dit artikel