Our Story

Onze digitale oplossingen hebben als doel het leven voor medewerkers in en rondom gebouwen leuker, makkelijker en efficiënter te maken. Service en convenience staat hierbij voorop. Of het nu om het boeken van een vergaderzaal via onze OfficeApp of het via Near Field Communicatie (NFC) bestellen van ingrediënten voor een overheerlijke Bilder & De Clercq maaltijd gaat, D&B Digital heeft de oplossing.

We Believe

We leven in een wereld waarin technologische innovaties niet meer weg te denken zijn uit onze dag. In de facilitaire markt, waarin alles draait om beleving, is het dan ook niet de vraag óf je technologie moet omarmen, maar eerder hoe je dit doet. D&B Digital stelt met haar techniek mensen in staat het maximale uit hun omgeving te halen. Op kantoor, onderweg of thuis. We facilitate your life.

We work for...

Onze dienstverlening is toegesneden op de corporate kantoren en hoogwaardige vastgoedomgevingen. Klanten met ambitie en een duidelijke visie over hoe hun omgeving er uit dient te zien.

Corporates

Real Estate

Ambitieuze bedrijven

At the End of the Day...

Aan het einde van de dag, draait het om beleving. Dat is waar wij in geloven. Immers, iemands dag is opgebouwd uit hetgeen men die dag beleeft en meemaakt en digitale oplossingen zijn hier niet meer uit weg te denken.

Stuur mij dit artikel