D&B Digital

Digital Highlights

08-12-2016

Een Open Mind op Facility-for-Future event

D&B The Facility Group neemt u mee in haar gedachten over de toekomst van de werkomgeving. Welke innovaties, start-ups en ontwikkelingen zouden zomaar eens het facilitaire landschap van morgen op zijn kop kunnen zetten? Open Your Mind, meldt u hier gratis aan voor Facility-for-Future en laat u van 18 t/m 20 januari verbazen.

Lees meer
21-03-2016

D&B The Facility Group investeert in technology

Technology vormt vandaag-de-dag al een wezenlijk onderdeel van de werkomgeving. En tegelijkertijd realiseren wij ons dat wij pas aan het begin staan van de enorme impact die technology zal hebben op ons leven…in en buiten het kantoor.

Lees meer
20-11-2015

Digitalisering als aanjager van duurzaamheid

De trein van de digitalisering dendert met een noodvaart door. Geen enkele omgeving ontkomt hier aan. Niet binnen B2B. Niet binnen B2C. En dus ook niet in de kantooromgeving. Hier liggen geweldige kansen voor dienstverleners, technische leveranciers, maar ook de bekende grote technologie bedrijven. Binnen kantooromgevingen spelen drie belangrijke onderwerpen: Duurzaamheid, productiviteit van de facilitair dienstverlener en kwaliteit van de kantooromgeving. Hoe raakt digitalisering deze onderwerpen? En hoe dragen deze onderwerpen bij aan de algehele beleving in kantoren? In dit blog ga ik dieper in op het eerste onderwerp: Digitalisering als aanjager van duurzaamheid.

Lees meer
01-09-2015

Online boodschappen service voor avondmaaltijd op Schiphol

Het wordt voor werknemers op Schiphol Centrum makkelijker om na een drukke werkdag, op een eenvoudige en snelle manier een lekkere en gezonde avondmaaltijd, thuis op tafel te zetten. Op 1 september start de Amsterdamse eetwinkel Bilder & De Clercq met het innovatieve foodconcept 'The Wall', een interactieve boodschappenmuur, in de kantoorgebouwen WTC Schiphol Airport, The Base en het hoofdkantoor van Schiphol Group zelf. Werknemers kunnen via 'the Wall' of online via hun smartphone een gerecht uitkiezen en krijgen de ingrediënten hiervoor op kantoor bezorgd. Met deze nieuwe service wil Schiphol Central Business District (CBD) inspelen op de behoefte van werknemers om met gemak, inspiratie en tijdwinst, werk en privé te combineren.

Lees meer
31-07-2015

D&B verhuist 5 oktober 2015 naar Heempark

D&B The Facility Group, D&B The Mobility Group, WE CANTEEN en The Original Rent-a-Driver verhuizen op 5 oktober naar hun nieuwe kantoor gelegen in Heempark de Braak te Amstelveen. Hier betrekken zij één van de zes kantoorvleugels in kantoorgebouw en rijksmonument Heempark 1. De overige huurders zijn reclamebureau FHV BBDO en de Omnicom Media Groep.

Lees meer
27-05-2015

OVG Real Estate en Bilder & De Clercq introduceren een interactieve boodschappenmuur in The Edge

Amsterdam, 27 mei 2015 --- OVG Real Estate en Bilder & De Clercq hebben afgelopen maand een innovatieve en interactieve boodschappenmuur voor kantoren geïmplementeerd in het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld: The Edge. De innovatieve boodschappenmuur stelt gebruikers van The Edge in staat via een app of interactief scherm een gerecht te kiezen, te bestellen en te betalen. The Edge is het eerste kantoorgebouw met dit nieuwe food concept dat zich richt op gemak, comfort en verantwoord eten.

Lees meer
12-12-2014

Bilder & de Clercq wall

Rogier Leopold en Diederik van Gelder van de Amsterdamse eetwinkel Bilder & De Clercq ontwikkelden een interactieve boodschappenmuur voor kantoren.

Lees meer
25-08-2014

Life after apps

Afgelopen week kwam Deloitte met een onderzoek dat zelfs het journaal haalde: Het aantal gedownloade apps per persoon per maand neemt met 22% af! Paniek bij alle app bouwers, software ontwikkelaars en dus ook bij D&B Digital?

Lees meer

Stuur mij dit artikel