Our People

Onze mensen staan in het centrum van ons succes. Het is dus niet vreemd dat wij veel aandacht voor hen hebben. Zij zijn daadwerkelijk het “goud” van onze organisatie en wij zijn dan ook trots dat wij in staat zijn de beste mensen aan ons te binden.

Our Values

Wat ons beweegt, wie wij zijn en met wie wij willen werken.

Energy

Energie geven en ontvangen. Positief geladen voorop lopen en daarbij anderen stimuleren om nét dat beetje meer te zijn.

Pure

Uitgaan van onze eigen kracht en daarbij open zijn over wie wij zijn. Oprechte interesse in de ander, puur vanuit onszelf.

Inspire

Ambitie, creativiteit en enthousiasme inspireert de mensen om ons heen. Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. De durf om te dromen.

Connect

Écht contact maken. Met mens, omgeving en organisatie. Weten dat wij onderdeel uitmaken van een groter geheel.

Our Profile

Onze mensen zijn niet in één profiel te vangen. Immers iedereen is anders. En het is nu juist die ruimte voor verschil, die ons doet realiseren wat onze gezamenlijke basis is.

Tailor made Mart Visser maatkostuum

Beheersing van talen

Relevante werkervaring

De wens om telkens weer beter te zijn

Genieten van het contact met de klant

Eerlijk en open de wereld in kijken

Astrid Meijer Business Manager

Sinds 1 januari 2008 maak ik deel uit van D&B en daarmee ben ik gelijk een van de “oud gedienden”. Via een bevriende relatie uit het werkveld ben ik contact gekomen met D&B. Door het enthousiasme en de bevlogenheid waarmee over het facilitaire werkveld werd gesproken, heb ik geen moment getwijfeld om de overstap naar D&B te maken.

Gestart in de rol van Senior Facility Manager, heb ik bij een internationale opdrachtgever de integrale facilitaire dienstverlening vormgegeven op 5STAR service niveau. Vele concepten die de basis hebben gevormd voor de unieke 5STAR dienstverlening van D&B hebben we hier ontwikkeld.
Na jarenlang zelf in het werkveld actief te zijn geweest, was het tijd voor een volgende stap. Zodoende ben ik sinds 01 januari 2013 actief in de rol van Business Manager. In deze rol ben ik er voor verantwoordelijk dat de facilitaire dienstverlening bij onze opdrachtgevers op een hoogwaardig niveau wordt uitgevoerd. Samen met de professionele en enthousiaste medewerkers streven we ernaar om de opdrachtgevers elke dag optimaal te ontzorgen en hen keer op keer te blijven verrassen.
De ambitie om samen met energieke en gedreven collega’s de beste facilitaire dienstverlener van Nederland te blijven, maakt het werken bij D&B uniek!

Contact
Barbara van Domburg Store Manager

Het eerste wat ik verheugd opmerkte toen ik voor het eerst bij D&B binnenliep, was de gastvrije heldere open ruimte met veel licht. Een verrekijker voor het raam gericht op het prachtige groen daarbuiten. Ik heb als theaterkostuummaker in het verleden op veel mooie locaties gewerkt, zoals Theater Carré, de Stadsschouwburg op het Leidse Plein en de Stopera. Maar toen mijn oog viel op het bijzondere atelier van glas maakte mijn hart een sprongetje: mijn nieuwe werkplek…! Ik werk hier met plezier en beschouw het als een voorrecht om de stijlvolle kleding van Mart Visser aan te mogen meten bij oude en nieuwe getalenteerde collega’s, die allemaal hun eigen verhaal hebben en een rol spelen in de ‘Succes Story’ van D&B.

Bas Hertz Chief Executive Officer / Founder

In 1993 richtte ik samen met Derek D&B op. Het is een groot genoegen dit bedrijf te mogen leiden. Het is fantastisch te zien dat de passie en het enthousiasme van ons aanstekelijk werkt bij alle collega’s die vandaag de dag werkzaam zijn binnen ons bedrijf. D&B is één brok positieve energie met mensen die tot het uiterste gaan om succesvol te zijn bij onze klanten. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, een 5 star Experience, en dit is voelbaar bij alles dat we doen. Het maakt mij ongelooflijk trots om te zien dat we bij D&B het toptalent uit de markt aantrekken. Ons succes en de sterke groei is hier dan ook zeker aan te danken.

Kortom, naar kantoor gaan is voor mij iedere dag weer een groot plezier.

Contact
Basit Chaudhri Administrative Employee

Als studentchauffeur begonnen bij D&B en inmiddels werkzaam op de financiële afdeling. Naast mijn studie heb ik altijd met heel veel plezier gewerkt voor D&B en dat doe ik nog steeds dankzij mijn interessante en uitdagende functie op de financiële afdeling. Ik krijg binnen het bedrijf volop kans om mijzelf verder te ontwikkelen. D&B is in korte tijd van een klein rent-a-driver bedrijfje tot een toonaangevend Mobility/Facility bedrijf gegroeid. Ik heb dit alles van heel dichtbij meegemaakt en het is me dan ook een waar genoegen om voor D&B te mogen werken. Succes in hart en nieren!

Contact
Bianca de Kruijff Administrative Employee

Sinds januari 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij D&B. Drie jaar heb ik gewerkt als Facility Coördinator om in januari 2013 de overstap te maken naar de Finance afdeling als Finance Administrator. Ik houd mij voornamelijk bezig met de administratie van onze Integrated Facility klanten. Bijkomend voordeel is juist dat ik een aantal jaren in het operationele veld gewerkt heb, daardoor weet ik als geen ander wat D&B daar bezig houdt. Het werken binnen een dynamisch bedrijf als D&B ervaar ik dagelijks als plezierig omdat iedere dag weer anders is.

Contact
Bianca Haanstra Facility Coördinator Contact
Caroline Seyger HR Executive

Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij D&B. Voordat ik bij D&B kwam was ik werkzaam als People & Development Manager bij het mooie 5 sterren Conservatorium Hotel in Amsterdam. Mijn ervaring binnen de facilitaire branche en catering branche heb ik opgedaan bij Compass Group. Via een ex-collega ben ik benaderd om voor D&B te komen werken. Ik werd aangetrokken door de groei ambities en mogelijkheid om HR verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

D&B heeft fantastische medewerkers aan zich weten te binden die EPIC zijn en het gedachtegoed van D&B goed begrijpen en uitdragen. Ik ben een schorpioen en een hotello. Deze combinatie maakt dat ik uitermate gevoelig ben voor sfeer, beleving en kwaliteit van dienstverlening. De professionele en gastvrije begroeting van de collega’s op de locaties geven mij een warm en welkom gevoel.

Het is mijn missie om een 5 sterren Employer of Choice te worden en het HR beleid verder te professionaliseren om zo Top Talent  aan ons te verbinden.

Contact
Christa van der Toorn Manager Operations Real Estate

Acht jaar geleden alweer startte ik bij D&B om mijn afstudeer scriptie te schrijven voor mijn HBO studie Facility Management. Een begin van een mooie en leerzame reis waarbij ik in diverse rollen bij een groot aantal van onze opdrachtgevers veel ervaring en kennis heb geabsorbeerd en mij met een stijle leercurve heb kunnen ontwikkelen; van Service Desk medewerker bij BHP Billiton in Den Haag tot Manager InCharge van het iconische Delftse Poort in Rotterdam.

Inmiddels niet meer ‘bij de klant’, maar nu in de rol van Manager Operations Real Estate verantwoordelijk voor onze vastgoed gerelateerde accounts als Delftse Poort, STRIJP-S en WTC Amsterdam. Daarnaast houd ik mij bezig met de (door)ontwikkeling van onze propositie ten aanzien van vastgoed waarmee wij proactief anticiperen op de groeiende behoefte binnen deze markt om traditionele, niet inspirerende kantoorpanden te transformeren naar ‘A Great Place to Be’. De missie om dit samen met gedreven opdrachtgevers en collega’s te creëren en hier dagelijks aan te bouwen, is wat mij energie geeft en erg trots maakt op wat wij met elkaar bereiken!

Contact
Claudia Biswana Supervisor operations / Hospitality advisor

Na een aantal jaar bij mooie hotelketens op topniveau te hebben gewerkt, startte ik mijn D&B carrière in 2008 als ambulante Hospitality hostess. Een bijzondere en inspirerende tijd. Ik weet dus heel goed wat werken in een 5 sterren omgeving betekent: dienstbaarheid, flexibiliteit en zorgzaamheid.

Door mijn ervaring en kennis te delen en daarmee mensen te inspireren, is mijn passie voor Hospitality tot specialisatie gegroeid binnen D&B. Toch zijn het vooral de mensen die voor mij het verschil maken. Niet alleen de leuke collega’s, maar vooral het werken met mensen verhoogt mijn werkplezier enorm. Ik ben supertrots dat ik samen mag werken met onze betrokken en gastgerichte collega’s, die van aanpakken weten, een uitdaging niet uit de weg gaan en het verschil durven te maken bij al onze opdrachtgevers. Samen doen we er alles aan om een optimale service te verlenen. Door de hechte samenwerking en korte lijnen kunnen we snel schakelen.

Aan het einde van de dag, draait het om de beleving bij D&B en ik ben blij en trots, dat ik daar ook mijn steentje aan mag bijdragen.

Contact
Claudine Moonen Supervisor Operations Contact
Colin Plat HR Support

Als jonge gast heb ik een aantal jaar geleden de Kop van Overijssel ingeruild voor het bruisende Amsterdam om de studie human resource te volgen aan de HvA. Net als iedere student befaamde moest er ook verdiend worden en ging ik op zoek naar een bijbaan. Al snel viel mijn oog op de vacature voor studentchauffeur bij D&B The Mobility Group. Tijdens mijn periode als studentchauffeur kwam je op 5-star locaties, leerde je snel nieuwe mensen kennen en reed je in de mooiste auto’s.

Nadat ik een jaar als studentchauffeur had gewerkt ontving ik een interne vacature voor de functie HR-support bij D&B The Mobility en Facility Group. Dit sloot perfect aan bij mijn studie en heb deze kans met beide handen gegrepen.

Ondertussen ben ik al twee jaar verder en leer ik iedere dag nieuwe dingen bij. Door de leuke collega’s, toffe uitdagingen en gezellige sfeer ga ik ieder dag weer met plezier naar het werk toe.

Contact
Daniëlle Dekker Business Manager

Sinds 1 januari 2011 ben ik werkzaam als Business Manager bij D&B en ben tot op de dag van vandaag erg blij met de keuze voor een bedrijf waar ik helemaal mezelf kan en mag zijn. Voordat ik ben gestart bij D&B heb ik drie jaar bij G4S Beveiliging BV gewerkt. In eerste instantie als Unitmanager en vervolgens als Key Accountmanager, waardoor ik zeer veel ervaring heb opgedaan als het gaat om alle facetten van beveiliging en hospitality, maar ook het beheren van landelijke contracten. Werken bij D&B betekent voor mij de vrijheid en verantwoording voor alles wat er zich binnen onze business unit afspeelt. De ruimte die ik samen met mijn collega’s krijg om te werken met al onze geweldige en betrokken collega’s die werkzaam zijn bij onze klanten en de aandacht die wij kunnen besteden aan hun ontwikkeling, geeft ons een enorme voldoening als het gaat om de resultaten hiervan. Maar ook de samenwerking met onze relaties, waarbij partnership en openheid voorop staat, vind ik erg bijzonder. Het ondernemerschap, enthousiasme, het er ‘met elkaar helemaal voor gaan’, het gezamenlijk vieren van successen, de trots en de enorme drive van alle D&B-ers geeft mij meer dan de nodige energie om elke dag weer met veel passie aan het werk te gaan.

Contact
Dennis Hensbergen Bid & Project Manager

Jezelf in een 5* hotel wanen, terwijl jouw werkplek zich niet in een hotelomgeving bevindt. Dat is wat D&B keer op keer tracht te realiseren met het aanbieden van haar facilitaire diensten bij aansprekende opdrachtgevers. Deze visie op een aangename werkomgeving en dus een mooier leven, sprak mij enorm aan en heeft mij doen besluiten de overstap naar D&B te maken. Mijn jarenlange ervaring in de internationale high-end hotelbranche zet ik nu met veel enthousiasme in om succesvolle gastvrije dienstverlening bij onze opdrachtgevers te realiseren. Dit doe ik samen met een team van leuke, creatieve, ondernemende en inspirerende collega’s, waardoor werken bij D&B bijdraagt aan een nog mooier leven.

Contact
Dennis Kagenaar Supervisor Operations

Na 27 jaar diverse functies te hebben bekleed binnen de beveiligingsbranche heb ik in januari 2017 de overstap gemaakt naar D&B. In D&B heb ik een club mensen gevonden die continue streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en die willen blijven innoveren.

Als Supervisor Operations doe ik wat ik het leukste vind in dit vak en dat is werken met mensen. Medewerkers in hun kracht zetten is daarbij mijn passie en binnen D&B krijg ik daar ook ruimschoots de gelegenheid voor.

Contact
Dennis van Kampen HR Assistent

“Een balletje kan raar rollen”  dat is de enige juiste omschrijving. Ik ben bij D&B gestart als Ambulant Facilitair medewerker met als doel om voor een langere periode in de operatie aan het werk te gaan en deze, voor mij, nieuwe professionele wereld te leren kennen. Als ambulant ben ik ook veel werkzaam geweest op ons mooie nieuwe kantoor in Amstelveen, hier raakte ik in gesprek met de collega’s op kantoor en om een lang verhaal kort te maken: zij konden goed versterking gebruiken. Ik voelde me meer dan thuis en welkom (nog altijd trouwens!) en dus was het besluit snel genomen. Zodoende ben ik sinds februari 2016 met erg veel plezier en passie werkzaam als HR assistent.

Contact
Derek Hoeffelman Chief Financial Officer / Founder

Toen ik, samen met Bas, in 1993 na onze studie besloot om ons studentenchauffeursbedrijf verder uit te bouwen tot een facilitaire organisatie, had ik niet durven hopen zo succesvol te worden.
In mijn rol als financieel directeur ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor alle financiële aangelegenheden, maar ik geniet ervan de vraagstukken altijd te blijven benaderen vanuit een ondernemers oogpunt, dit maakt zaken pragmatisch met een solide onderbouwing.
Mijn financiële afdeling wordt inmiddels bemand door geweldige financiële mensen met veel talent die veelal hun achtergrond hebben bij de grote corporates, maar die met hun ambities bij D&B beter tot hun recht komen.
Trots is wellicht de beste samenvatting voor waar we nu staan, we kijken vooruit en de toekomst ziet er rooskleurig uit.

Contact
Duwien Otten Contract Manager

Met 20 jaar werkervaring in de facilitaire branche vind ik persoonlijk de meeste uitdaging in het corporate segment. Per 1 mei 2014 heb ik de overstap naar D&B The Facility Group gemaakt, omdat het hoge ambitieniveau mij enorm aansprak. Werken bij D&B The Facility Group betekent niet alleen vertellen dat je topniveau nastreeft, maar dat doe je met elkaar simpelweg ook. Ik ben verantwoordelijk voor het Contract Management. Als Contract Manager heb ik een zeer veelzijdige, verbindende rol waarbij je als het ware “spin-in-het-web” bent en dagelijks contact hebt met zowel klant, preferred suppliers als collega’s. Een functie waarbij ik elke dag mag werken met pure, energieke collega’s én een prachtige klantenportefeuille zet mij in mijn kracht en geeft mij plezier in mijn werk.

Contact
Edo den Hertog Director Business Development / Partner

Na ruim 20 jaar in (facilitaire) functies gewerkt te hebben bij grote corporate organisaties als KPMG, Ahold en Achmea, was het in 2006 best spannend om de overstap te maken naar het toen nog kleine D&B. Maar ik ben iedere dag blij en dankbaar dat ik deze keuze destijds gemaakt heb. Het is namelijk fantastisch om met zeer ambitieuze, enthousiaste en professionele collega’s nieuwe facilitaire concepten te ontwikkelen en deze vervolgens ook daadwerkelijk te realiseren bij onze inspirerende en veeleisende opdrachtgevers. Ik kan erg genieten van de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen die onze medewerkers doormaken. Dit laatste kan alleen als onze opdrachtgevers ook in onze medewerkers mee willen investeren door onze talenten een uitdagende werkomgeving te bieden. Met als resultaat een ‘5 Star Experience’ in facilitaire dienstverlening.

Contact
Eline Hartog Coördinator Learning & Development

Sinds november 2011 ben ik werkzaam voor D&B. Mijn eerste stappen waren in de operatie, bij klanten zoals Jacobs Douwe Egberts, MN Amsterdam en PeopleWare hier heb ik echt een bijdrage mogen leveren aan de 5Star Experience. In de zomer van 2013 ben ik in de functie van planner gestapt. Het leuke in deze functie zijn de afwisselende contacten met klant, medewerkers en directe collega’s. Elke keer weer de juiste puzzel kunnen leggen, waarbij alle partijen tevreden zijn geeft mij voldoening in mijn werk. De kennis die ik heb opgedaan in de operatie, komt elke dag weer goed van pas, waarbij teamwork en energie onmisbaar zijn. Uit ervaring kan ik zeggen dat geen een dag hetzelfde is en het fijne aan mijn collega’s is dat we allemaal dezelfde instelling hebben en er elke dag weer volledig voor gaan!

Naast mijn functie als planner ben ik assistent Learning & Development voor Tetske van Ossewaarde, de combinatie maakt dit als een zeer leuke uitdaging waar ik elke dag met veel plezier aan werk!

Contact
Elmer Engel Rayon Manager D&B Cleaning

Open, eerlijk en transparant waren voor mij de redenen om per 1 januari 2015 de overstap te maken naar D&B The Facility Group. De menselijkheid en warmte die ik tijdens de gesprekken met Jim van Heyningen ontving gaven mij de bevestiging een nieuwe uitdaging in mijn carrière binnen D&B Cleaning niet uit de weg te gaan. Het duurzame karakter van de organisatie vind ik dagelijks terug bij de manier van werken en hoe wij met onze medewerkers omgaan. De oprechte interesse, open en eerlijkheid naar ons personeel  zorgt ervoor dat ik dagelijks met veel plezier aan het werk ben. Ik ben van mening dat deze manier van werken ons als organisatie onderscheidend maakt in de markt en resulteert in een hoge mate van medewerkerstevredenheid. Uiteindelijk leidt dit tot het juiste kwaliteitsniveau en tevreden klanten!

Contact
Eric Beetstra Business Manager Cleaning

D&B is voor mij werken met zeer enthousiaste collega’s, dit al ruim 8 jaar met zeer veel plezier. D&B is voor mij werken in een jong en enerverende omgeving.  D&B is voor mij je collega’s kennen, weten wat je met elkaar wil bereiken maar vooral ook de collega altijd als mens blijven zien. Mijn functie als Business Manager geeft mij als mensenmens iedere dag dan ook zeer veel voldoening.

Contact
Esmee Uitendaal HR Advisor

Na mijn studie Human Resource Management ben ik in april 2014 bij D&B The Facility Group gestart in de functie van HR Medewerker. Na 7 zeer leerzame maanden ben ik overgestapt naar D&B The Mobility Group waar ik nu de functie van HR Advisor vervul. Erg blij ben ik dat D&B mij de mogelijkheid heeft gegeven om me verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. Als HR Advisor binnen D&B The Mobility Group ben ik verantwoordelijk voor alle personele zaken, wat erg uitdagend is! D&B is een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is en daar houd ik van, dit geeft mij energie.  Het ‘wij’ gevoel en het gezamenlijk streven naar een hoger doel, zorgt ervoor dat ik iedere dag weer met veel plezier naar mijn werk ga!

Contact
Filip Cwiklinski General Manager

In 2002 ben ik begonnen als studentchauffeur bij D&B en heb ik hier gedurende mijn hele studententijd met heel veel plezier gewerkt. Na mijn studie ben ik voor mezelf begonnen en tot 2013 eigen ondernemer geweest.  Per januari 2014 werk ik weer voor D&B, wat ik elke dag weer met heel veel plezier doe.  Elke dag is weer een nieuwe uitdaging waar ik mijzelf kan ontwikkelen en verbeteren.

Contact
Gerben Reij Sr. Operations Manager

Na jaren lang mijn schoenen versleten te hebben in de horeca heb ik in 2011 de stap naar het bedrijfsleven gemaakt. Na een dikke tweeënhalf jaar als Sales Executive gewerkt te hebben binnen de logistieke sector en ruim anderhalf jaar als planner bij een uitzendbureau voor horeca, ging bij mij de operatie toch weer kriebelen. Opzoek naar een nieuwe uitdaging ben ik eind 2015 bij D&B The Mobility Group terecht gekomen. Een bruisende organisatie waar iedere dag anders is en veel aanpassingsvermogen een vereiste is. Mijn kans om mijn operationele kennis, sales achtergrond en planners ervaring samen te voegen!

Als Operations Manager bij D&B The Mobility Group ben ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Hiervoor onderhoud ik het dagelijks contact bij opdrachtgevers die wij van vaste dienstverlening voorzien. Daarnaast begeleid ik evenementen die wij voorzien van parkeerbegeleiding, thuisbrengservice of Valet Parking.

Contact
Gert-Jan van Gelder Assistant Financial Controller

In mei 2015 ben ik begonnen bij D&B als assistent financial controller. Hiervoor heb ik zeven jaar bij EY gewerkt met leuke veelzijdige auditklanten. D&B zou perfect in dit rijtje hebben gepast gezien de open manier van communiceren, altijd gezellige sfeer en vooral de vele verschillende diensten en daar bijkomende bijzonderheden. D&B groeit snel en daar zit dan ook meteen de uitdaging om steeds maar processen en systemen te blijven verbeteren, efficiënter te maken en verder uit te laten groeien. De vrijheid en het vertrouwen dat ik bij D&B krijg om ideeën aan te dragen, uit te werken en te realiseren ervaar ik als zeer prettig. Door de dynamiek van D&B is elke dag weer anders en ik kijk er iedere ochtend weer naar uit om aan de slag te gaan.

Contact
Gijsbert Witteveen Manager Business Development / Support

Na mijn studie Vastgoed & Makelaardij ben ik in 2010 aan de slag gegaan bij D&B. Ik ben begonnen als Facilitair Coördinator en heb later de stap gemaakt naar de rol van Facility Manager. Het was mijn droom om kantoorgebouwen die van de buitenkant al inspirerend zijn, van binnen daadwerkelijk tot leven te brengen. Dit lukt alleen met een geweldige dienstverlening en écht persoonlijk contact.

In mijn huidige rol als Manager Business Development & Support kan ik nog beter invulling geven aan die droom. Met mijn team ben ik continu bezig om onze dienstverlening beter, leuker en slimmer te maken, met als ambitie om de medewerkers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers een omgeving te bieden die nog beter voelt dan thuis.

Contact
Hans Brink Manager Operations Security

Na mijn jarenlange operationele en commerciële ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van Security ben ik in juni 2016 gestart bij D&B The Facility Group als Manager Operations Security.

Het eerste wat mij opviel was de professionele en klantgerichte instelling die in alle lagen binnen het bedrijf terug te vinden is. Door mijn kennis en ervaring te kunnen delen op Security aangelegenheden maar ook op andere onderdelen hoop ik van meerwaarde te kunnen zijn voor D&B. Ik vind het heerlijk om met de collega’s op de werkvloer samen te werken en met elkaar de dienstverlening nog meer te optimaliseren. De positieve instelling die ik terugvind bij de collega’s op de locaties geven mij een boost en zorgt er mede voor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Contact
Hans Plaisier Coördinator Quality & Compliance

Sinds april 2010 ben ik met veel plezier werkzaam bij D&B. Voordat ik de kans kreeg om bij D&B te mogen werken heb ik diverse functies binnen de beveiliging en in de hotellerie vervuld.

Binnen D&B ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Quality & Compliance. Met deze afdeling zorgen we voor het behouden en behalen van alle relevante certificeringen en keurmerken, het begeleiden en adviseren bij externe- controles en audits, het uitvoeren van interne audits en het adviseren binnen afdelingen over mogelijke procesverbeteringen. Dit alles in lijn van ons kwaliteit- en milieumanagementsysteem.

Doordat ik binnen D&B samenwerk met enthousiaste collega’s die elke dag het maximale eruit willen halen voel ik mij erg op mijn gemak. In deze rol kan ik samen met collega’s ‘out of the box’ denken en werken waardoor we continue verbeteringen kunnen blijven doorvoeren.

Contact
Hülya Soyran Office Manager / Management Assistent / Preventie Medewerker

Toen ik in 2008 binnenstapte bij D&B, aan de Singel in Amsterdam, dacht ik aan een lekker rustig baantje achter de receptie. Vriendelijk & mooi zijn en mensen groeten, appeltje eitje! Niets was echter minder waar.
Als ik nu terug kijk naar de afgelopen 6,5 jaar als Multi Hospitality Host, Ambulante Host en Supervisor Hospitality: van de ene klant naar de andere, weer of geen weer van Groningen tot aan Den Bosch kan ik zeggen dat het alles behalve rustig is geweest.
Elke dag is een uitdaging bij D&B; helpen, racen, springen waar nodig! Als je dan ook nog eens met collega’s werkt die dezelfde instelling hebben zijn de resultaten vanzelfsprekend 5 sterren waardig.

In mijn huidige rol bij D&B op kantoor is elke dag anders. Dit houdt mij scherp en daagt mij elke dag weer uit.

Elke dag is een experience op zich, geweldig om hier aan deel te nemen en mee te groeien.

Contact
Jamie Vonk Planner
Jan-Willem de Bruijn Chief Operational Officer

Vanaf 2003 ben ik werkzaam binnen de facilitaire branche. Sinds 1 oktober 2010 ben ik werkzaam bij D&B. Eerst in de rol als Deputy Director Facility Management, daarna als Director Facility Management. Vanaf 1 januari 2015 mag ik leidinggeven aan de gehele operatie als Chief Operational Officer. Ik kan dus vanuit mijn ervaring stellen dat ambities waargemaakt kunnen worden binnen D&B. Het elke dag weer creëren van inspirerende werkomgevingen met ambitieuze en energieke mensen en middels mooie facilitaire concepten, geven mij veel energie. Het is fantastisch om te zien hoe talent en ervaring elkaar dagelijks op de werkvloer inspireert om een 5 STAR Experience te creëren voor onze opdrachtgevers.

Contact
Jasmijn Joore Planner Mobility

Na het behalen van mijn diploma Horeca Management en een aantal jaren in de horeca te hebben gewerkt, kwam ik er achter dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Via een medewerker van D&B ben ik in 2014 begonnen als Hospitality Host bij D&B The Mobility Group. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van back-up planner, waarna ik in december 2015 fulltime deze functie ben gaan bekleden. Nu ben ik samen met mijn collega Jesper Boersma verantwoordelijk voor de planning. Tot de dag van vandaag heb ik het onwijs naar mijn zin bij D&B! D&B is een groeiende organisatie waar ik een kans heb gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen en elke dag nieuwe uitdagingen aan mag gaan.

Contact
Jeffrey van Campenhout Supervisor Operations

Al 26 jaar werk ik met veel enthousiasme in de hospitality en security. In die 26 jaar heb ik een veelvoud van teams aangestuurd en gecoach’d, altijd vanuit een centrale gedachte: optimale klantbeleving. Wat werken in onze branche zo bijzonder maakt? De mogelijkheid om echt een bijdrage te leveren aan een bijzondere klantbeleving. De reden voor mijn keuze voor D&B stoelt ook op die grondgedachte. De 5-star experience en de zichtbare (en niet onbelangrijk, voelbare) uitwerking daarvan bij zowel collega’s als onze klanten maken dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga.

Dat ik elke dag meer dan een steentje mag bijdragen aan de verdere professionalisering en groei van D&B en echt het verschil kan maken in de ervaring van onze klanten, daar doe ik het uiteindelijk voor!

Contact
Jelle van Tol Coördinator New Business Contact
Jennifer Terbrack Administrative Employee

Mijn naam is Jennifer Terbrack, 31 jaar en woonachtig in Aalsmeer. In juni 2013 ben ik bij D&B begonnen als Financieel administratief medewerker, waar ik mij voornamelijk bezig houd met de financiële administratie van Schiphol Valet Parking. Vanaf oktober 2013 ga ik mijn werkvlak verbreden m.b.t. tot de facturatie van D&B Valet Parking. Hiervoor ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als Bookkeeper bij Docs International, een Farmaceutische detacheringbureau. Na een inwerkperiode van een maand heb ik inmiddels al aardig mijn draai kunnen vinden, mijn eerste indruk van D&B is dan ook zeer positief. Het meest opvallend aan D&B vind ik de open en gedreven sfeer die er op kantoor heerst, dit maakt het een heel prettig bedrijf om voor te werken.

Contact
Jeroen Herbrink Director New Business

Vrijheid, energie, out of the box denken en ondernemersgeest, om deze redenen heb ik ooit voor D&B gekozen! Meer dan 10 jaar later zijn het nog steeds die woorden die het werken bij D&B zo waanzinnig leuk maakt. Na het oprichten van D&B Hospitality ben ik verantwoordelijk geworden voor de commerciële activiteiten bij D&B. Niet alleen is mijn job geweldig, met name het werken met energieke en enthousiaste collegae en gelijkgestemde opdrachtgevers is iedere dag weer een groot plezier. En daarom zit ik steeds weer met veel enthousiasme aan tafel met (potentiële) opdrachtgevers om gezamenlijk tot een maatwerk facilitair concept te komen. Dat is ondernemen, dat is D&B!

Contact
Jeroen Peters Creative Director

Na jarenlang het klappen van de zweep bij reclamebureaus te hebben gevoeld ontstond de behoefte om eens aan de andere kant van de lijn te mogen staan. Om nu eens niet te wachten op de vraag (kun je een folder voor ons maken?), maar de vraag zelf te stellen en ook zelf te beantwoorden. Ik ken D&B door en door, omdat ik al jaren verantwoordelijk ben voor veel van haar uitingen, maar sinds ik begin 2014 bij D&B ben ‘ingetrokken’, leer ik de organisatie en dienstverlening pas écht goed kennen en dat maakt mij best wel een beetje trots. Reklamische kreten als ‘5 Star Experience’ en ‘One team, One goal’ zie ik echt lading krijgen en dat inspireert mij om deze nog mooier te verpakken.

Contact
Jeroen Polman Operations Manager

Trots! Zo voel ik me in mijn rol als Manager Operations van het meest vooruitstrevende cateringconcept van de laatste jaren. Ik krijg er energie van om elke dag weer onze gasten op de diverse WE CANTEEN locaties te verassen met ons (lokale) aanbod en hun blije en tevreden gezichten te zien.

In mijn rol ben ik faciliterend naar de locaties en richt ik processen zo efficiënt mogelijk in. Tijdens mijn bezoeken aan de locaties proef ik de sfeer in het restaurant, laat ik me graag inspireren door het aanbod van de lokale ondernemer(s) en overleg met de restaurantmanagers over de dagelijkse gang van zaken.

We are local,
We love food,
WE CANTEEN!

Contact
Jesper Boersma Planner Mobility

Als echte petrolhead ben ik als student begonnen als chauffeur bij de Valet Parking van Schiphol. Na vier enerverende en leerzame jaren gewerkt te hebben in verschillende functies voor D&B bij Shiphol Valet Parking was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds december 2015 ben ik werkzaam op het kantoor van D&B als planner bij Mobility. Ik ben verantwoordelijk voor de chauffeursplanning en ondersteun mijn collega Jasmijn Joore in haar planningstaken. De Mobility tak is waar het voor D&B allemaal mee begonnen is, het is ontzettend leuk en een enorme eer om mijzelf binnen dit bedrijf te mogen en kunnen ontwikkelen.

Contact
Kenny Vanherpe Executive Chef Contact
Laura Zwart HR Advisor

Na een aantal jaren in de uitzendbranche te hebben gewerkt ben ik in 2011 gestart in de functie van planner bij D&B The Mobility Group.
Tijdens mijn kennismaking met D&B was ik zeer onder de indruk van de energie, gedrevenheid en passie wat je in alle lagen van de organisatie terug ziet. Iedereen is en voelt zich een D&B’er en zet zich keihard in om samen de dienstverlening voor onze klanten tot in de puntjes te perfectioneren.
Onze drive is uniek en maakt D&B een bijzondere organisatie om voor te werken en ik ben dan ook van plan om nog jaren D&B’er te blijven.

Contact
Lieke Kleijer Recruiter

Mijn naam is Lieke Kleijer, 23 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Sinds juli 2012 werk ik namens D&B bij D.E Master Blenders 1753 als Hospitality Host. Naast deze leuke functie ben ik in juni 2013 gestart als back up planner. Een leuke combinatie omdat ik het operationele gedeelte en het organisatorische gedeelte van dichtbij meemaak.
In 2010 ben ik afgestudeerd in de richting Hotel & Event Management aan de Hogeschool TIO, waarna ik ben begonnen bij het front office team bij NH Amsterdam Centre.  In dit hotel heb ik veel kunnen leren over dienstverlening en gastvrijheid, deze kennis pas ik dagelijks toe in mijn werkzaamheden bij D&B.
D&B heeft een leuke open werk sfeer, iedere dag is anders, ik leer veel en ga met veel energie en plezier naar m’n werk!

Contact
Lisanne Kraal Scout We Canteen Ondernemers

Met een bachelor Future Planet Studies aan de UvA en vollop ervaring in de voedselsector leek de functie ‘Scout’ bij WE CANTEEN een geknipte job voor mij. Mijn passie is voedsel, maar ook de weg die het heeft afgelegd voordat het op ons bord terecht is gekomen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter wat wij eten. Laat dat nou precies zijn waar WE CANTEEN om draait. Samen met de rest van het team werk ik aan een podium voor lokaal ondernemerschap, en daar ben ik erg trots op. De dynamische omgeving van D&B inspireert en daagt uit, zo waardevol!

Contact
Maaike de Reuver Founder WE CANTEEN

In 2011 richtte ik samen met Charlotte WE CANTEEN op. Het was onze droom om Nederlandse bedrijven te voorzien van de beste en meest gevarieerde invulling van het bedrijfsrestaurant, door het aanbod te verzorgen in samenwerking met lokale ondernemers. Lokale ondernemers meldden zich massaal bij ons aan maar de bedrijven lieten nog op zich wachten, totdat we gingen samenwerken met D&B. Samen met D&B kunnen we nu het complete integrale facilitaire aanbod verzorgen voor bedrijven, waarbij wij vanuit WE CANTEEN verantwoordelijk zijn voor het cateringaanbod. En dat is steeds een feest, zowel op kantoor in de samenwerking met het enthousiaste en professionele team van D&B als op onze locaties samen met onze ondernemers. Zo biedt de samenwerking met D&B ons een hoop kennis, kunde en ook gezelligheid waarvan we nooit hadden kunnen dromen!

Contact
Maarten Maas Planner
Maarten Smit Business Controller Contact
Madelon Kluitmans Backoffice Support Cleaning

In mijn werkzame leven heb ik veel ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche, met name als calculator. Met uitstapjes als adviseur in de financiële dienstverlening en als planner van BHV-trainingen bij een opleidingscentrum heb ik bij D&B een nieuwe uitdaging gevonden. Het aanbieden van de integrale facilitaire dienstverlening bij onze klanten spreekt mij enorm aan. Mijn kennis en ervaring zet ik bij D&B graag in om mijn bijdrage te leveren om samen met collega’s te komen tot een tevreden klant en tevreden medewerkers. Bij D&B krijg je de ruimte jezelf te ontplooien en nieuwe uitdagingen aan te gaan, daar krijg ik energie van! Door de openheid, de energie en de ambities van de organisatie ga ik met altijd met veel plezier aan het werk, thuis, onderweg of op ons mooie kantoor in Amstelveen. Met D&B creëren wij met onze diensten een 5 sterren beleving in een gebouw, nu én in de toekomst, daar maak ik graag een onderdeel van uit.

Contact
Marc de Jong Operations Manager

Op 1 december 2015 ben ik begonnen als Operations Manager bij D&B Mobility Group. Na vele jaren gewerkt te hebben als leidinggevende in de horeca en op evenementen, ben ik op zoek gegaan naar een functie die meer aansluit bij mijn studie Media Entertainment Management. De functie die ik nu bekleed behelst organiserende taken en verantwoordelijkheden en daarnaast onderhoud ik het klantcontact. Wat mij meteen aantrok aan D&B Mobility Group is de goede sfeer die heerst in de groep en de professionaliteit die men uitstraalt. We hebben ontzettend mooie klanten zoals vijf sterren hotels & restaurants, maar ook bijvoorbeeld Schiphol. Daar rijden we voor de valet parking 80.000 auto’s per jaar! Al met al een zeer leuk bedrijf, met veel uitdagingen voor mij en gezellige collega’s waarmee je kunt lachen.

Als Operations manager ben ik verantwoordelijk voor mijn klantenportefeuille. Hierbij onderhoud ik het contact met de klanten, maar ook het contact met de medewerkers die bij de klanten werken. Ik zorg er voor dat de poules van medewerkers groot genoeg zijn, gemotiveerd en kwalitatief goed werk leveren (5 star experience). Met mijn achtergrond is dit uiteraard geen probleem!

Contact
Marcel Zonneveld Business Controller Contact
Martijn de Schipper HR Medewerker Contact
Matthijs Kat Chief Commercial Officer

De 5 Star Experience, A-Great-Place-To-Be en de EPIC kernwaarden zijn hier zoveel meer dan mooie woorden en toekomstige gedachten. In de boeiende historie van D&B – die bijna leest als een spannend jongensboek – hebben deze begrippen echt inhoud gekregen en zitten verankerd in het DNA van de onderneming. Voor mij persoonlijk een prachtige uitdaging om met ingang van december 2016 als CCO vorm te geven aan de verdere commerciële uitbouw van deze prachtige organisatie.

Na een ruime werkervaring in diverse commerciële leidinggevende rollen binnen de wereld van het internationale zakenreizen en in de uitzendbranche, kan ik mijn ervaring op gebied van klantgerichtheid, dienstverlening en creëren van klantwaarde ruimschoots benutten. De professionele aanpak, de visie en de drive waarmee we met alle collega’s binnen D&B dagelijks werken aan het realiseren van onze (latente) klantwensen, belooft veel voor de toekomst!

Contact
Michelle Driessen HR Advisor

EPIC, dat is D&B zeker! Dat wist ik al vanaf het moment dat ik als student een paar uur per week werkzaam was als Hospitality Host bij D&B. Hoewel ik werken als Hostess erg leuk vond, wilde ik liever iets in mijn vakgebied doen. Gelukkig kon ik al snel wat werkzaamheden verrichten op D&B kantoor als HR medewerker. Na het afronden van mijn studie HRM ben ik samen met mijn backpack de wereld rond gaan reizen. Met veel ambitie en gedrevenheid kon ik na mijn reis terugkeren bij D&B; nu in de functie van HR Advisor. Ik krijg iedere dag opnieuw ontzettend veel energie van mijn collega’s en voel mij echt thuis binnen deze unieke cultuur!

Contact
Michiel van Dijl Head of Recruitment
Monique van Lenthe Hoofd Salarisadministratie

Sinds september 2011 ben ik werkzaam voor D&B . Ik ben begonnen als financieel administratief medewerker van Schiphol Valet Parking.
In juli 2013 kreeg ik de mogelijkheid om de salarisadministratie te gaan voeren van alle werknemers van D&B. Na een opleiding PDL ben ik salarisadministrateur geworden. Sinds 1 januari 2016 ben ik hoofd van de afdeling salarisadministratie geworden.
Toen ik hier kwam werken voelde het gelijk als thuiskomen, eerst kennismakingsgesprekken met collega’s en een goede inwerkperiode en doorgroeimogelijkheden.
Het is een jong, dynamisch en gedreven bedrijf met enthousiaste en gemotiveerde mensen.
Een bedrijf dat iedere kans aangrijpt om een klant te laten voelen wat er bedoeld wordt met 5 Star Experience. Ook voor werknemers wordt goed gezorgd, af en toe een bedrijfsborrel of kerstdiner in een speciale omgeving zorgt voor die extra binding met elkaar en D&B is ook een bedrijf waar doorgroeien tot de mogelijkheden behoort.
Kortom een fijn bedrijf om voor te werken. Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe.

Contact
Nicol Morsink Recruiter Contact
Peter van der Meijden Planner

Wat mij aantrekt aan D&B als werkgever is dat wij ons hoofd boven het maaiveld uit durven steken. Dat we beter willen zijn dan de andere spelers in onze markt, en dat ons dit ook vrij goed lukt. Hiervoor heb ik o.a. bij Endemol gewerkt waar men diezelfde mentaliteit heeft.
Het is leuk om onderdeel van een team te mogen zijn waarin iedereen er voor de volle 100% voor gaat. Wat mij aantrekt aan plannen is dat je iedere keer weer op zoek moet naar de beste oplossing voor een uitdaging. Waarbij het resultaat zo goed mogelijk aansluit bij enerzijds de eisen en wensen van onze klanten en anderzijds de wensen van onze medewerkers.

Contact
Petra van Eijk Bid Manager

Energy, Pure, Inspire en Connect (EPIC). Dat voel, proef en ervaar je direct vanaf het moment van binnenkomst bij D&B. Ik maak dan ook graag onderdeel uit van deze organisatie en zet met veel plezier en passie mijn betrokkenheid, ervaring en talenten in als Bid Manager. Zo’n werkomgeving, met onderscheidende facilitaire dienstverlening, presenteer ik met trots in diverse salestrajecten aan potentiële opdrachtgevers. Want wie verdient het nu niet om in zo’n werkomgeving te mogen verblijven, te werken en te ontwikkelen? Daarin maakt D&B, samen met haar onderscheidende facilitaire dienstverlening, hét verschil!

Contact
Reinier Otten Chief Financial Officer/ CFO

Direct bij de eerste kennismaking met D&B merkte ik de enorme hoeveelheid energie en ambitie die het bedrijf heeft. Ik vind het ontzettend gaaf om hier onderdeel van te zijn.
Sinds 1 februari ben ik gestart als Chief Financial Officer, een prachtige uitdagende rol waarin ik mijn eigen ambitie heel goed kwijt kan.
Deze ambities zijn om het bedrijf winstgevend te laten groeien, zoveel mogelijk ondernemerschap stimuleren door goed inzicht te creëren voor de verantwoordelijke teams in de resultaten, risico’s en kansen en de processen en systemen voor ons te laten werken zodat iedereen binnen D&B zich kan richten op het leveren van een Great Place To Be voor onze opdrachtgevers en medewerkers.

Na ruim tien jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor de grote multinationals Unilever en AkzoNobel in diverse rollen in finance en operational excellence kan ik deze kennis en ervaring gebruiken om D&B nog succesvoller, groter en beter te maken. Sounds pretty EPIC to me!

Contact
Rémon Maat IT Manager
Richard van Veen Supervisor Cleaning

Na mijn ervaring als Teamleider, Locatiemanager en Ambulant Objectleider ben ik gaan werken als Supervisor Cleaning bij D&B The Facility Group.

Openheid en (persoonlijke) betrokkenheid vind ik erg belangrijk, als mens en collega. Samen iets bereiken in een goede werksfeer is toch heerlijk! Positieve energie geven en dit daardoor ook mogen ontvangen zijn voor mij belangrijke dingen.

Werken bij een organisatie waar je telt als mens en niet zomaar een nummer bent, samen werken aan de toekomst. Iets waardoor je toch iedere dag met veel plezier naar je werk gaat en dit kan bij D&B The Facility Group (Energy, Pure, Inspire en Connect).

Contact
Rieneke Waber Administratief medewerker

In 2014 kwam ik binnen bij D&B The Facility Group als medewerkster bedrijfsbureau voor D&B Cleaning. In deze functie had ik te maken met alle facetten van het Cleaning bedrijf. Met de groei van het bedrijf heb ik de gelegenheid gekregen om mij te richten op 1 specifieke taak, de financiële administratie, zodat ik mij hier verder in kan ontwikkelen. Op de financiële afdeling heb ik helemaal mijn plek gevonden.  Het is fijn om te mogen ervaren dat bij D&B The Facility Group kernwaarden zoals klantgerichtheid, flexibiliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Contact
Robin Elsbeek Business Reporting Analyst

Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij D&B in de functie Business Reporting Analyst. Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen van (financiële) rapportages voor zowel interne als externe klanten. Vanaf de eerste dag dat ik hier werkzaam ben voel ik me op mijn plek. Het sfeervolle kantoor, de fijne collega’s en de uitdagingen in mijn werk zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Contact
Rogier Bosscha Operations Manager

Ik ben in begin 2011 in dienst getreden bij de D&B Mobility Group. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende opdrachten verricht binnen D&B Mobilty. Door de diversiteit van deze opdrachten ben ik denk ik goed in staat om het D&B DNA uit te stralen en over te brengen op anderen. Bij dit werk staat het leveren van de beste service beleving van de gasten hoog in het vaandel, daarnaast is dit ook een van mijn persoonlijke doelen. Ik zie het als een uitdaging om voor elke gast de extra stap te maken om het voor hun speciaal te maken. Deze opdrachten worden uitgevoerd bij bedrijven waarbij de hoogste kwaliteit en de beste service een standaard is, hetgeen mij persoonlijk erg aanspreekt.

Sinds 1 mei 2014 ben ik, exclusief voor D&B, in dienst getreden bij het Waldorf Astoria Hotel te Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik een kleine uitstap gemaakt door een jaar voor het hotel te werken. Om vervolgens per 1 februari 2017 weer in dienst te treden bij D&B Mobilty.

Contact
Rogier Voormolen Recruiter Contact
Ruben Westerhuis Planner & Recruiter

Sinds januari 2017 mag ik mijzelf Recruiter & Planner bij D&B The Mobility Group noemen. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als o.a. Intercedent bij een uitzendbureau en Personeelsplanner bij een bedrijfscateraar ben ik blij dat D&B The Mobility Group mij de kans heeft gegeven deze duobaan uit te kunnen voeren in een zeer groeiende organisatie. Wij willen graag de beste dienstverlener zijn in onze markt en ik hoop met mijn ervaring daar een steentje aan bij te kunnen dragen.

Als Recruiter ben ik altijd actief op zoek naar nieuw talent die in het bezit is van onze EPIC waarden. Tegelijkertijd mag ik het nieuwe talent dat bij ons instroomt direct inzetten bij onze klanten als Planner zijnde. Een veelzijdige job waar ik mijn talenten en vaardigheden niet alleen kan laten zien maar ook kan ontwikkelen.

Contact
San San Hooning Planner Contact
Sander Bon Manager New Business

Na mijn studie Communicatie mijn eerste ‘praktijkstappen’ in de uitzendbranche gezet. Eerst als consulent en later als vestigingsmanager heb ik ruime ervaring opgedaan met vraag en aanbod van (tijdelijk) personeel. In 2008 de stap gemaakt naar het facilitaire werkveld waar ik alle recente ontwikkelingen in ‘onze’ branche mocht vertalen naar onderscheidende dienstverlening bij schitterende opdrachtgevers. Bij aanbestedingen voor Hospitality en/of Security kwam ik D&B dan ook regelmatig als concullega tegen. De persoonlijke, professionele maar bovenal energieke aanpak viel mij toen al op. Nu, ruim 7 jaar later, ben ik onderdeel van deze mooie club en maak ik graag deel uit van de verdere groei van de organisatie.

Wie ik ben? Een people manager pur sang met een gezonde commerciële focus en drive. Een hart voor op maat dienstverlening, authentieke mensen en open en eerlijk naar collega en opdrachtgever.

Ready to go!

Contact
Sander de Meester Corporate Brand Strategy Marketing & Communications / Partner

Toen ik in 2002 als mede-eigenaar van D&B instapte, hadden wij met elkaar een droom voor ogen: de beste facilitaire dienstverlener van Nederland worden. Niet de grootste, de beste! Terugdenkend naar dat moment en te zien waar we nu staan, vervult mij met trots, want we zijn goed op weg. Elke dag weer realiseer ik mij dat D&B is gebouwd op de inzet van leuke, betrokken, talentvolle en gepassioneerde mensen die ieder op hun beurt eveneens hun eigen droom, ambitie of plezier aan D&B verbonden hebben. Dat is bijzonder en ons succes is met name aan hen te danken. Onze constante groei, de schitterende klanten, de vernieuwende facilitaire concepten, de dynamiek en energie van de D&B organisatie en haar mensen zorgen er iedere dag weer voor dat ik op het puntje van mijn stoel plaatsneem om maar niets te hoeven missen.

Contact
Sandy van Oudenallen Administrative Employee Contact
Sanne Simons HR Advidor Contact
Sanne van den Broek HR Advisor

Sinds augustus 2011 werk ik bij D&B in de functie van HR Advisor. Ik was destijds op zoek naar een nieuwe uitdaging en het eerste contact met D&B voelde direct goed. De afgelopen maanden heb ik een professioneel en enthousiast team mensen leren kennen. Er wordt met zijn allen hard gewerkt aan succes, maar ik ervaar ook het plezier op het werk en het teamgevoel onder de collega’s.
Ook op HR gebied zie ik genoeg uitdagingen om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten en mezelf te blijven ontwikkelen.
Ik heb er veel zin in en groei graag mee met deze mooie organisatie.

Contact
Serge Knook General Manager WE CANTEEN

Ik heb toen ik nog elders werkzaam was de ontwikkeling van WE CANTEEN in de markt met een enigszins jaloerse blik gevolgd. Niet wetende dat ik er een jaar later onderdeel van zou zijn. Met WE CANTEEN schudden we de traditionele cateringmarkt op. Cool om binnen deze organisatie met gepassioneerde en ambitieuze collega’s sturing te geven aan dit ‘innovatieve’ concept. Waarde toevoegen. Dat is altijd mijn drijfveer geweest. Of het nu thuis is in de ontwikkeling van mijn kinderen of hier bij WE CANTEEN met de ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Daarvoor sta ik ’s ochtends vol energie op. Met WE CANTEEN voegen we waarde toe aan de dag van onze gasten. Niet alleen ‘eenvoudigweg’ verrassen en verwennen, maar ook kennis delen over voedingswaarde en bereidingswijze. Dat is erg waardevol.

Contact
Sonja Driehuis Administrative Employee

Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij D&B als financieel administratief medewerker. In april 2014 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) afgerond aan de HvA en ben ik opzoek gegaan naar mijn eerste ‘echte’ fulltime baan. Voor mijn tijd bij D&B ben ik veel werkzaam geweest binnen de bankenwereld. Na enige tijd kwam ik erachter dat ik niet de rest van mijn leven vastgeroest wilde blijven in dat wereldje.

Op het moment dat ik bij D&B binnen kwam voelde ik mij direct thuis. De gedreven, enthousiaste sfeer die er hangt is erg prettig. Binnen D&B heb ik mij nooit verveeld en is er veel ruimte voor innovatie. Ook de open en eerlijke communicatie tussen collega’s is erg fijn.

Contact
Tetske van Ossewaarde Senior Manager Learning & Development

In maart 2013 ben ik bij D&B begonnen als senior manager learning & development voor drie dagen per week en ik ben er trots op dat D&B voor mij heeft gekozen. Waarom? Ik ben de 60 gepasseerd en dit is mijn allereerste baan. Tot nu dan had ik altijd en enkel als ZZP-er gewerkt. Het tekent de spirit en cultuur van D&B dat ze mensen zoals ik, eigenwijze en ondernemende types, weten te inspireren en binden.
Toen ik ruim 3 jaar geleden begon, was er een enorm open speelveld om ontwikkeling van al onze mensen op de kaart te gaan zetten en te borgen in de organisatie.
Inmiddels is er al heel veel bereikt. Waar ik echt trots op ben is de selectie, aankoop en succesvolle implementatie van onze Online D&B Academy. Iedere D&B medewerker heeft hiermee de kans om zich te ontwikkelen “any time, any place” en “on any device”.

Door de koppeling van onze D&B Academy aan ons Talent Excellence systeem is ontwikkelen vanzelfsprekend en transparant en is het een niet meer weg te denken onderdeel geworden van onze totale performance. Het is de basis voor de 5 Star Experience die we dagelijks willen leveren aan onze opdrachtgevers..

Immers de “hardware” van een bedrijf dat zijn de mensen: een sterke visie waarin D&B en ik elkaar al bij de eerste ontmoeting vonden. Met alle ervaring van een theater- en televisiecarrière en een carrière als zelfstandig consultant op het gebied van learning & development voelt deze baan nog altijd als “thuiskomen”.

Contact
Thom Cornet Planner Contact
Vincent Valk Supervisor Operations

Ik werk sinds 1 februari 2017 bij D&B. De drive om vooruitstrevend te blijven en altijd hoogwaardige kwaliteit te willen leveren zijn voor mij de belangrijkste zaken geweest om voor ons te bedrijf te willen werken.

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de beveiliging en heb in verschillende disciplines en functies gewerkt, van luchthaven- tot objectbeveiliging en een lange periode in een justitiële omgeving. De laatste periode heb ik gewerkt op de zuidas op een 5sterren locatie. Met de ervaring die ik opgedaan heb wil ik de collega’s op de werkvloer ondersteunen zodat zij de kwaliteit kunnen blijven leveren waar D&B om bekend is. De werkvloer is namelijk de plek waar alle innovatieve en vooruitstrevende ideeën samen komen en het verschil gemaakt wordt richting onze opdrachtgevers.

Contact
Xander Roosen Online Marketeer

Na de studies Industrieel Ontwerpen en Sportmarketing (=Commerciële Economie) en praktijkervaring bij een klein internet marketing bedrijf was het tijd voor een nieuwe uitdaging welke ik bij D&B heb gevonden.

Sinds januari 2017 ben ik bij D&B verantwoordelijk voor de diverse websites, het verbeteren van de online vindbaarheid hiervan (in zoekmachines), de social media kanalen, online lead generatie en de interne community. Een erg breed en gevarieerd takenpakket dus.

Naast dit brede takenpakket zorgen ook de mooie werklocatie gelegen in het Heempark, de dynamische en informele werksfeer en de enthousiaste collega’s ervoor dat ik dag-in-dag-uit met plezier naar het werk ga. Hierin zie ik de belofte ‘A-great-place-to-be’ als een belangrijke factor.

Contact
Youssef Ben Salah Supervisor Cleaning Contact
Yvette IJsbrandy HR Manager

Sinds juni 2005 werk ik bij D&B. Ik heb de afgelopen jaren diverse HR functies bekleed en dit altijd met ontzettend veel passie en plezier gedaan.
Werken bij D&B betekent voor mij werken met getalenteerde, ambitieuze en leuke collega’s. Met elkaar streven wij hetzelfde doel na. Het geeft dan ook keer op keer een kick als wij dit met elkaar bereiken.
Eén van de grootste uitdagingen voor mij is om de beste mensen uit de markt aan ons te verbinden. Deze uitdaging ga ik elke dag met enorm veel plezier aan!

Contact

We Are

Hieronder vindt u de mensen die actief zijn op het hoofdkantoor van D&B. Onze mensen die bij u op de locatie iedere dag weer een geweldige beleving neerzetten, die kent u wel. Die hoeven wij hier niet aan u voor te stellen.

ABC DEF GHIJ KLM NOP QRST UVW XYZ
A
Astrid Meijer Business Manager
B
Barbara van Domburg Store Manager
Bas Hertz Chief Executive Officer / Founder
Basit Chaudhri Administrative Employee
Bianca de Kruijff Administrative Employee
Bianca Haanstra Facility Coördinator
C
Caroline Seyger HR Executive
Christa van der Toorn Manager Operations Real Estate
Claudia Biswana Supervisor operations / Hospitality advisor
Claudine Moonen Supervisor Operations
Colin Plat HR Support
D
Daniëlle Dekker Business Manager
Dennis Hensbergen Bid & Project Manager
Dennis Kagenaar Supervisor Operations
Dennis van Kampen HR Assistent
Derek Hoeffelman Chief Financial Officer / Founder
Duwien Otten Contract Manager
E
Edo den Hertog Director Business Development / Partner
Eline Hartog Coördinator Learning & Development
Elmer Engel Rayon Manager D&B Cleaning
Eric Beetstra Business Manager Cleaning
Esmee Uitendaal HR Advisor
F
Filip Cwiklinski General Manager
G
Gerben Reij Sr. Operations Manager
Gert-Jan van Gelder Assistant Financial Controller
Gijsbert Witteveen Manager Business Development / Support
H
Hans Brink Manager Operations Security
Hans Plaisier Coördinator Quality & Compliance
Hülya Soyran Office Manager / Management Assistent / Preventie Medewerker
J
Jamie Vonk Planner
Jan-Willem de Bruijn Chief Operational Officer
Jasmijn Joore Planner Mobility
Jeffrey van Campenhout Supervisor Operations
Jelle van Tol Coördinator New Business
Jennifer Terbrack Administrative Employee
Jeroen Herbrink Director New Business
Jeroen Peters Creative Director
Jeroen Polman Operations Manager
Jesper Boersma Planner Mobility
K
Kenny Vanherpe Executive Chef
L
Laura Zwart HR Advisor
Lieke Kleijer Recruiter
Lisanne Kraal Scout We Canteen Ondernemers
M
Maaike de Reuver Founder WE CANTEEN
Maarten Maas Planner
Maarten Smit Business Controller
Madelon Kluitmans Backoffice Support Cleaning
Marc de Jong Operations Manager
Marcel Zonneveld Business Controller
Martijn de Schipper HR Medewerker
Matthijs Kat Chief Commercial Officer
Michelle Driessen HR Advisor
Michiel van Dijl Head of Recruitment
Monique van Lenthe Hoofd Salarisadministratie
N
Nicol Morsink Recruiter
P
Peter van der Meijden Planner
Petra van Eijk Bid Manager
R
Reinier Otten Chief Financial Officer/ CFO
Rémon Maat IT Manager
Richard van Veen Supervisor Cleaning
Rieneke Waber Administratief medewerker
Robin Elsbeek Business Reporting Analyst
Rogier Bosscha Operations Manager
Rogier Voormolen Recruiter
Ruben Westerhuis Planner & Recruiter
S
San San Hooning Planner
Sander Bon Manager New Business
Sander de Meester Corporate Brand Strategy Marketing & Communications / Partner
Sandy van Oudenallen Administrative Employee
Sanne Simons HR Advidor
Sanne van den Broek HR Advisor
Serge Knook General Manager WE CANTEEN
Sonja Driehuis Administrative Employee
T
Tetske van Ossewaarde Senior Manager Learning & Development
Thom Cornet Planner
V
Vincent Valk Supervisor Operations
X
Xander Roosen Online Marketeer
Y
Youssef Ben Salah Supervisor Cleaning
Yvette IJsbrandy HR Manager

Er zijn geen medewerkers gevonden.

We believe happiness works

Wij geloven dat positieve ervaringen en belevingen bijdragen aan een stukje geluk. Daarom creëren wij samen een inspirerende werkomgeving vol 5 STAR experiences!
Bruis jij van de energie, laat je je graag inspireren en wil je werken met EPIC collega’s? Let’s meet!

Stuur mij dit artikel