D&B Today

Alle Highlights

05-09-2017

D&B The Facility Group verwelkomt vluchtelingen

In Nederland komen steeds meer jonge alleenstaande vluchtelingen, veelal uit Syrië, Afghanistan en Eritrea. Vaak hebben ze een traumatisch verleden en hebben ze hulp nodig om goed te kunnen functioneren in onze maatschappij.

Lees meer
04-09-2017

Facility management speelt prominente rol bij aantrekken toptalent

CEO’s wereldwijd zien als grootste bedreiging voor de groei van hun organisaties schaarste op de arbeidsmarkt. Ook in Nederland zal het herstel van de economie en de toenemende internationalisering de concurrentie op de arbeidsmarkt fors doen toenemen. Combineer dat met de vergrijzing en de gloednieuwe flexwet en je hebt de ingrediënten voor een ware War-for-Talent. Waar voorheen Human Resources Management de kartrekker was bij het aantrekken en behouden van talent, gaat vandaag de dag het facilitair management een steeds prominentere rol spelen.

Lees meer
28-08-2017

Het intelligente gebouw zal snel de standaard zijn voor vastgoed

Natuurlijk, er wordt al enige tijd over gesproken: The Smart Building, The Connected Office of het Intelligente Gebouw. Maar heel eerlijk gezegd, we staan aan het begin van een daadwerkelijk slim kantoor. Desalniettemin, we zijn inmiddels aangekomen op het moment dat er een onomkeerbare versnelling aan komt. En organisaties zoals het Nederlandse Lone Rooftop met haar Position Intelligence Engine (PIE) wijzen ons de weg.

Lees meer

D&B The Mobility Group breidt samenwerking met Schiphol uit

Schiphol ontwikkelt zich en bouwt een nieuwe Pier en Terminal. Dat is een grote verbouwing die veel ruimte vraagt. Dit heeft ook invloed op het parkeren op Schiphol. Om ervoor te zorgen dat ook na 1 oktober alle gasten van Schiphol goed terecht kunnen op de luchthaven is er – in nauwe samenwerking met D&B The Mobility Group – een nieuw parkeeraanbod gedefinieerd.

Lees meer
24-08-2017

Gezondheidsraad komt met nieuwe Beweegrichtlijnen

Deze week trad de Gezondheidsraad naar buiten met haar nieuwe Beweegrichtlijnen 2017. "Volgens de nieuwe beweegrichtlijnen zouden volwassenen wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief moeten bewegen”. Als werkgever kunt u hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Bovendien blijkt dat organisaties die zich actief bezig houden met het bevorderen van de vitaliteit van de eigen work force hoger gewaardeerd worden als werkgever.

Lees meer
10-07-2017

‘De transitie verliep geruisloos’

Netbeheerder Stedin verstevigt samenwerking met D&B The Facility Group

Eind 2016 besteedde Stedin haar ontvangst- en beveiligingsdiensten opnieuw aan. Het bedrijf gunde de opdracht aan D&B The Facility Group en breidde daarmee de samenwerking uit van één naar in totaal zeven locaties.

Lees meer
05-07-2017

Heatwave Zomeraktie!

Bent u van plan om deze zomer een event te organiseren, dan bent u vast blij te zien dat de weersverwachting er weer iets beter uit begint te zien. Stralend weer op de dag van uw event is niet alleen leuk voor uw gasten, maar ook voor uw budget. D&B The Mobility Group zet de temperatuur namelijk om in een percentage. Een kortingspercentage welteverstaan. 30 graden celsius betekent dus 30% korting!

Lees meer

Stuur mij dit artikel