D&B Today

Alle Highlights

26-05-2017

Drie tips vanuit de deeleconomie

Het ligt inmiddels alweer enige tijd achter ons, want we herstellen goed. Maar voordat wereldwijd de crisis losbrak, leefde het idee dat iedereen recht had op welvaart. Een eigen huis, twee auto’s voor de deur en iedere kamer een televisie. En ook in het bedrijfsleven zagen wij dit terug. Een eigen kantoorpand, een eigen restaurant en iedereen een eigen werkkamer, het liefst met uitzicht. De crisisjaren hebben velen van ons doen inzien dat bezit vergankelijk is en welvaart, economisch succes of een baan niet vanzelfsprekend. Bezit en status wordt vandaag de dag anders gewaardeerd. En de Experience Economy zorgt ervoor dat organisaties zich weer zijn gaan richten op het creëren van verbinding met hun gasten en medewerkers, onder andere door gedenkwaardige momenten en ervaringen te bieden.

Lees meer
16-05-2017

Nieuwe technologieën moeten stadscentra bereikbaar houden voor autoverkeer

De steden zullen de komende jaren steeds dichter bevolkt raken, maar de aanwezige infrastructuur van de binnensteden blijkt onvoldoende geschikt om de snelle groei te faciliteren. Innovaties zoals de zelfrijdende auto zijn veelbelovend, maar niet op korte termijn beschikbaar om het probleem van de steden op te lossen. Desalniettemin beschouwen wij de opkomst van nieuwe technologieën wel als het belangrijkste middel om een verkeersinfarct in de steden af te wenden.

Lees meer
26-04-2017

D&B The Facility Group brengt binnenstedelijke food concepten naar Zuidas Amsterdam

De catering binnen de kantooromgeving is aan het veranderen. Reeds langere tijd zien we dat de out-of-home besteding met betrekking tot eten en drinken aan het toenemen is. De consument heeft een groeiende behoefte aan kwaliteit en is gevoelig voor een authentieke beleving en sterke merken. Steeds vaker worden cateringorganisaties uitgedaagd om met commerciële exploitatiemodellen te komen. Daarmee zijn de grenzen tussen horeca en catering duurzaam aan het vervagen.

Lees meer
06-04-2017

Hoger Rendement Door Gelukkige Schoonmakers

Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat D&B The Facility Group toetrad tot de schoonmaakmarkt. Zij waren ervan overtuigd dat er ruimte was voor een meer kwalitatieve en duurzame propositie op het gebied van schoonmaak.

Lees meer
27-03-2017

Internationale aandacht voor de werkomgeving van D&B The Facility Group

In november 2015 verhuisde D&B The Facility Group naar haar nieuwe hoofdkantoor in het Amstelveense Heempark. “We waren absoluut niet van plan om Amsterdam te verlaten. Maar toen wij – bijna per ongeluk – op Heempark terecht kwamen voor een bezichtiging, wisten we het: als je hier mag werken, dan word je heel gelukkig.”

Lees meer
20-02-2017

Cateringmarkt innoveert moeilijk. Vernieuwing komt vanuit de horeca.

Mensen krijgen bij het woord ‘catering’ nog altijd associaties van lijnbuffetten, een broodje kaas en een kommetje soep. “Het zou oneerlijk zijn om te concluderen dat er weinig is veranderd in de catering de laatste 25 jaar. Maar als wij kijken naar de snelheid waarmee horecaconcepten zich ontwikkelen, dan komt verandering in de catering bepaald niet te paard”, is de mening van Maaike de Reuver van WE CANTEEN.

Lees meer
13-02-2017

Veel aandacht voor de schoonmaakcampagne van D&B The Facility Group

16 minuten heeft onze collega Youssef nodig om zijn zoontje een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan. Dat lijkt misschien niet veel, maar die 16 minuten zijn enorm belangrijk in het leven van onze schoonmaakcollega en zijn jonge gezin. Niet eens zo lang geleden had Youssef geen 16 minuten. Zijn werk begon namelijk altijd na onze kantoortijden.

Lees meer

Stuur mij dit artikel