D&B Today

Alle Highlights

10-07-2017

‘De transitie verliep geruisloos’

Netbeheerder Stedin verstevigt samenwerking met D&B The Facility Group

Eind 2016 besteedde Stedin haar ontvangst- en beveiligingsdiensten opnieuw aan. Het bedrijf gunde de opdracht aan D&B The Facility Group en breidde daarmee de samenwerking uit van één naar in totaal zeven locaties.

Lees meer
05-07-2017

Heatwave Zomeraktie!

Bent u van plan om deze zomer een event te organiseren, dan bent u vast blij te zien dat de weersverwachting er weer iets beter uit begint te zien. Stralend weer op de dag van uw event is niet alleen leuk voor uw gasten, maar ook voor uw budget. D&B The Mobility Group zet de temperatuur namelijk om in een percentage. Een kortingspercentage welteverstaan. 30 graden celsius betekent dus 30% korting!

Lees meer
15-06-2017

Onze mensen verdienen iedere dag ons respect!

Vandaag is het ‘dé dag van de schoonmaker’. Een dag die ongetwijfeld met de beste bedoelingen in het leven is geroepen. Maar wij doen er niet aan mee. Bij ons werken de schoonmakers zij-aan-zij met onze receptionistes en beveiligers. Ze starten hun diensten op dezelfde tijden als onze cateringcollega’s.

Lees meer
14-06-2017

D&B The Mobility Group verzorgt VIP-shuttle jaarlijkse Hilton haringparty

Door velen wordt het informeel “Hét event van het jaar” genoemd: de jaarlijkse haringparty in de tuin van Hilton Amsterdam. Ook dit jaar was het wederom een groot succes. Honderden gasten konden, onder het genot van een middagzonnetje, genieten van de nieuwe haring, die dit jaar van uitstekende kwaliteit blijkt te zijn.

D&B The Mobility Group verzorgde met 5 Audi A6 limousines de VIP-shuttle voor de diverse genodigden.

Lees meer
30-05-2017

Het intelligente gebouw zal snel de standaard zijn voor vastgoed

Natuurlijk, er wordt al enige tijd over gesproken: The Smart Building, The Connected Office of het Intelligente Gebouw. Maar heel eerlijk gezegd, we staan aan het begin van een daadwerkelijk slim kantoor. Desalniettemin, we zijn inmiddels aangekomen op het moment dat er een onomkeerbare versnelling aan komt. En organisaties zoals het Nederlandse Lone Rooftop met haar Position Intelligence Engine (PIE) wijzen ons de weg.

Lees meer
26-05-2017

Drie tips vanuit de deeleconomie

Het ligt inmiddels alweer enige tijd achter ons, want we herstellen goed. Maar voordat wereldwijd de crisis losbrak, leefde het idee dat iedereen recht had op welvaart. Een eigen huis, twee auto’s voor de deur en iedere kamer een televisie. En ook in het bedrijfsleven zagen wij dit terug. Een eigen kantoorpand, een eigen restaurant en iedereen een eigen werkkamer, het liefst met uitzicht. De crisisjaren hebben velen van ons doen inzien dat bezit vergankelijk is en welvaart, economisch succes of een baan niet vanzelfsprekend. Bezit en status wordt vandaag de dag anders gewaardeerd. En de Experience Economy zorgt ervoor dat organisaties zich weer zijn gaan richten op het creëren van verbinding met hun gasten en medewerkers, onder andere door gedenkwaardige momenten en ervaringen te bieden.

Lees meer
16-05-2017

Nieuwe technologieën moeten stadscentra bereikbaar houden voor autoverkeer

De steden zullen de komende jaren steeds dichter bevolkt raken, maar de aanwezige infrastructuur van de binnensteden blijkt onvoldoende geschikt om de snelle groei te faciliteren. Innovaties zoals de zelfrijdende auto zijn veelbelovend, maar niet op korte termijn beschikbaar om het probleem van de steden op te lossen. Desalniettemin beschouwen wij de opkomst van nieuwe technologieën wel als het belangrijkste middel om een verkeersinfarct in de steden af te wenden.

Lees meer

Stuur mij dit artikel