Met de shuttle naar The Edge

Datum:  Per 1 9 2014
Locatie: Hoofdkantoor Deloitte (The Edge), Amsterdam
Details:  Shuttle service

The Edge

Langs de A10, aan de rand van de Zuidas is één van de meest duurzame kantoren ter wereld verrezen; The Edge. Het heeft dan ook de primeur om als eerste gebouw in de Benelux het 5-sterren BREAAM-certificaat toegekend te krijgen. Deze duurzaamheid komt echter wel met een prijs, wat onder andere betekent dat het aantal parkeerplaatsen beperkt is tot 350 plaatsen voor hoofdhuurder Deloitte. Met 2.000 werkplekken bij lange na niet toereikend. De oplossing voor de grotere parkeerbehoefte vond men in het reserveren van extra parkeerplekken op het RAI-parkeerterrein.

Johnson Controls, facilitaire partner voor Deloitte in The Edge, selecteerde D&B The Mobility Group voor het verzorgen van een Shuttle service van en naar het RAI-parkeerterrein voor de medewerkers van Deloitte.

Een logische keuze gezien de lange samenwerking tussen Johnson Controls en D&B The Mobility Group voor Cisco in Amsterdam, waar D&B ook al geruime tijd succesvol de Shuttle service verzorgd.

De medewerkers van Deloitte kunnen rekenen op een inzet van vier Shuttle busjes in de ochtend (7:00 – 10:00) en aan het einde van de dag (16:00 – 19:00). Tussen deze piek-momenten blijft er gedurende de dag minimaal één bus actief tussen The Edge en het RAI-parkeerterrein.

Cutting Edge in duurzaamheid

Het baanbrekende en toekomstbestendige ‘The Edge’ voldoet volledig aan de eisen die ‘Het nieuwe werken’ stelt aan een omgeving. Het is voorzien van innovatieve technieken, zoals klimaarplafonds, driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie, geïntegreerde PV-cellen, energiezuinige installaties en hoogwaardige isolatiematerialen. Op één na is dit het grootste gebouw ter wereld dat ooit de BREAAM-certificering toegekend heft gekregen. Naast duurzaamheid staat vooral het gemak voor de gebruiker centraal. De gebruiker is in staat om met zijn smartphone zowel het licht als klimaat in zijn werkruimte te beheren. Een enorm atrium, grote open vloeren met natuurlijke meeting points stimuleren de onderlinge communicatie. D&B The Mobility Group is trots een bijdrage te mogen leveren aan deze inspirerende locatie aan de Zuidas.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeurprive chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Stuur mij dit artikel