Caring for A-Great-Place-To-Be

Als het goed is, heeft u de Pilea Peperomioides (oftewel: de Pannenkoekplant) voor u staan. U vraagt zich nu misschien af wat dit plantje bijdraagt aan A-Great-Place-To-Be. Tuurlijk, het is een mooi plantje en misschien wordt u er ook wel een beetje vrolijk van? Dat laatste klopt: onderzoek toont aan dat planten op de werkvloer bijdragen aan een veilig gevoel en deze onze stresswaarden doen dalen. Maar dat is niet alles.

Een gezond klimaat

Caring For A-Great-Place-To-Be SchemaWanneer u goed voor deze plant zorgt, zorgt deze plant ook goed voor u. Wanneer het namelijk donker is, zuivert de Pannenkoekplant de lucht. Niet alleen de CO2-waarden worden naar beneden gebracht, ook de giftige stoffen (zoals formaldehyde, aceton, ammoniak, etc..) worden opgenomen en gefilterd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een direct wetenschappelijk verband aangetoond is tussen de luchtkwaliteit op de werkomgeving en de prestaties die wij tijdens ons werk leveren.

Kortom: deze plant is een mooie eerste stap op weg naar A-Great-Place-To-Be!

Maar wat is dan die ‘Great-Place-To-Be’?

A-Great-Place-To-Be is een werkomgeving waarbinnen mensen zich welkom en thuis voelen. Waar mensen op hun gemak zijn, positief verrast worden en gewoon goed in hun vel zitten. Want wij weten: mensen die gelukkiger zijn, leveren betere prestaties, zijn productiever en hebben meer energie.

A-Great-Place-To-Be vormt een omgeving waar men optimaal binnen kan werken, presteren, maar ook ontspannen en elkaar ontmoeten. Er is ruimte voor informeel overleg, om even te landen, met gezond en mooi eten en drinken. Mensen worden hartelijk ontvangen en wanneer je iets voor elkaar probeert te krijgen dan is dit een fluitje van een cent. Het binnenklimaat is optimaal, het is er veilig en schoon en jij hoeft niet lang te zoeken om de juiste informatie te verkrijgen. Met momenten voel jij je er verwend en worden jouw zintuigen geprikkeld of ben jij aangenaam verrast.

Uiteindelijk vormt A-Great-Place-To-Be ook een plek waar jong talent wil werken, waar klanten graag op bezoek komen en teams succesvoller samenwerken. Een plek die inspireert.

World Trade Center Amsterdam

Met een huurdertevredenheid van ruim boven de 8 is het Amsterdamse World Trade Center een goed voorbeeld van A-Great-Place-To-Be. Deze werkomgeving huisvest meer dan 300 huurders in het dynamische hart van Zuidas Amsterdam, onder de rook van Schiphol Airport en op enkele kilometers afstand van het centrum van Amsterdam. Alle zakelijke en persoonlijke services zijn hier beschikbaar, sinds kort beschikt men hier over een brede selectie aan binnenstedelijke horecaformules, en de vele diensten worden beoordeeld als best-in-class.

Nieuwsgierig? Vul uw gegevens en persoonlijke code in en maak kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen van Nederlands meest vooraanstaande vastgoedlocatie.

 


 

Stuur mij dit artikel