Omdenken van het bedrijfsrestaurant

 

Voorheen kon u zonder problemen 200 lunchgebruikers ontvangen in uw bedrijfsrestaurant. Echter, u voorziet een situatie waarin aanmerkelijk minder mensen dagelijks naar kantoor zullen komen, want thuiswerken is onderdeel geworden van ‘het nieuwe normaal’. Bovendien is het in de anderhalvemetersamenleving misschien niet wenselijk om veel mensen op hetzelfde moment in één ruimte te ontvangen.

Meet Loaf

Loaf is het kleine zusje van We Canteen. Loaf combineert de ontvangstfunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. Modulair op te bouwen en uitermate geschikt voor grab-and-go en take away van ontbijt en lunch. Ideaal voor locaties die minder dan 150 lunchgebruikers verwachten.

Waarom Loaf?

Loaf combineert de ontvangstfunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. En Loaf is modulair. Het begint met een ontvangst met goede koffie, verse broodjes en zoetigheden. Individueel verpakt en geheel ingericht op convenience, grab-and-go of take-away. Is er meer ruimte en behoefte, dan schaalt Loaf op naar een totale lunchervaring met verse smoothies, salades en soepen. Loaf is ideaal voor kantoren met minder dan 150 lunchgasten per dag of wanneer u op meerder plaatsen in uw kantoor of op uw campus food uitgiftes wenst om uw populatie meer te verspreiden. Het concept is gemakkelijk schaalbaar.

Meer informatie of contact opnemen?

Bezoek www.loaf.today of neem contact op met:

Merijn de Launay
Merijn de Launay
Manager New Business
06 11 05 70 55

Stuur mij dit artikel