Omdenken van campuscatering

 

Omdat de kantines op hogescholen en universiteiten veelal gesloten zijn, moeten al uw studenten het al maanden zonder cateringvoorzieningen doen. En hoe zal het gaan als zo meteen we weer een beetje terug kunnen naar een normale situatie? De aantallen studenten op campus zullen kleiner zijn en u vraagt zich mogelijk terecht af of u – post-corona – wel weer zit te wachten op een grote universiteitskantine vol met studenten. Misschien is het een idee om een te kijken wat de inzet van food trucks op uw terreinen voor u en uw studenten zou kunnen betekenen. We Canteen denkt graag met u mee.

We Canteen heeft meer dan 200 lokale food ondernemers aan zich verbonden en velen hiervan hebben een food truck tot hun beschikking. En wij zien food trucks als een heel mooi alternatief voor wanneer traditionele campuscatering niet meer werkt.

Food trucks sluiten natuurlijk top aan op uw doelgroep; studenten. De trucks misstaan niet op de campus en brengen weer iets van levendigheid terug op de hogeschool of universiteit. Door meerdere food trucks te plaatsen op verschillende plekken op de campus is het tevens mogelijk om de populatie meer te verspreiden en ook is de kans op besmettingen in de buitenlucht vele malen kleiner.

Bovendien biedt een dergelijk initiatief lokale food ondernemers weer een kans op perspectief. Deze groep is hard geraakt door de coronamaatregelen. Evenementen en festivals vinden al maanden niet plaats en ook de horeca is enorm beperkt in wat er nog mogelijk is.

Food trucks op uw campus! Een maatschappelijk verantwoord, veilig en opwindend alternatief dus voor wanneer traditionele campuscatering niet helemaal werkt. En uw studenten kunnen weer genieten van een gezonde, verrassende en echt lekkere maaltijd.

Meer informatie of contact opnemen?

Sander Bon
Sander Bon
Commercial Director

Stuur mij dit artikel