Anno-Now

Post-lockdown: De weg terug naar kantoor

Nederland heeft de eerste fase van de intelligente lockdown achter de rug. Vooralsnog adviseert de overheid om zoveel als mogelijk thuis te werken, maar op termijn is de terugkeer van meer mensen naar de kantoren niet te stoppen. De anderhalvemetersamenleving heeft flinke gevolgen voor de wijze waarop wij onze kantoren zullen gebruiken.

Net zoals u, realiseert D&B The Facility Group zich dat het ‘nieuwe normaal’ van samenwerken, ontmoeten en leven op anderhalve meter afstand niet morgen voorbij is. Dankzij onze expertise van integrale dienstverlening in corporate – en vastgoedomgevingen bieden wij de kennis en support voor een prettige terugkeer naar een veilige werkomgeving. Wij delen onze kennis, expertise en best practices graag met u.


Covid-19 Quick Scan werkomgeving

Zodra u gaat nadenken over een kantoor waarbinnen een onderlinge afstand van anderhalve meter gewaarborgd dient te worden en waar een nieuwe standaard voor wat betreft hygiëne van toepassing is, kunnen wij ons voorstellen dat u meer vragen heeft dan antwoorden. Vanuit onze uitgebreide Workplace & Facility Management expertise en de inzichten die wij gedurende de afgelopen maanden hebben opgedaan over het anderhalvemeterkantoor en de overdraagbaarheid van Covid-19 hebben wij een zeer robuuste Covid-19 Quick Scan opgesteld welke u direct inzicht geeft in de knelpunten en mogelijke adequate maatregelen bij u op kantoor. Kosten: € 975,00 exclusief 21% BTW.

LEES VERDER

Covid-19 Quickscan - D&B The Facility Group

De Safety Host

U heeft met uw facilitaire team een pakket aan maatregelen uitgewerkt zodat uw medewerkers op termijn weer veilig naar kantoor kunnen komen. Maar wie helpt u met het overdragen van de genomen maatregelen richting uw collega’s? En wie zorgt ervoor dat de richtlijnen ook op de juiste wijze worden nageleefd?

Wij zetten representatieve en gastvrije professionals in als Safety Hosts om u te ondersteunen bij de terugkeer naar kantoor.

LEES VERDER

Safety-Host D&B The Facility Group

Omdenken van het bedrijfsrestaurant

Voorheen kon u zonder problemen 200 lunchgebruikers ontvangen in uw bedrijfsrestaurant. Echter, u voorziet een situatie waarin aanmerkelijk minder mensen dagelijks naar kantoor zullen komen, want thuiswerken is onderdeel geworden van ‘het nieuwe normaal’. Bovendien is het in de anderhalvemetersamenleving misschien niet wenselijk om veel mensen op hetzelfde moment in één ruimte te ontvangen.

Meet Loaf

Loaf is het kleine zusje van We Canteen. Loaf combineert de ontvangstfunctie met een laagdrempelig, gezond lunchconcept. Modulair op te bouwen en uitermate geschikt voor grab-and-go en take away van ontbijt en lunch. Ideaal voor locaties die minder dan 150 lunchgebruikers verwachten.

LEES VERDER

Loaf - D&B The Facility Group

Omdenken van campuscatering

Omdat de kantines op hogescholen en universiteiten veelal gesloten zijn, moeten al uw studenten het al maanden zonder cateringvoorzieningen doen. En hoe zal het gaan als zo meteen we weer een beetje terug kunnen naar een normale situatie? De aantallen studenten op campus zullen kleiner zijn en u vraagt zich mogelijk terecht af of u – post-corona – wel weer zit te wachten op een grote universiteitskantine vol met studenten. Misschien is het een idee om een te kijken wat de inzet van food trucks op uw terreinen voor u en uw studenten zou kunnen betekenen. We Canteen denkt graag met u mee.

LEES VERDER

Loaf - D&B The Facility Group

Download gratis uw signing voor het anderhalvemeterkantoor

D&B The Facility Group heeft goed doordachte signing ontwikkeld voor het anderhalvemeterkantoor. Om te voorkomen dat u het wiel opnieuw moet uitvinden, stellen wij deze graag gratis beschikbaar om te downloaden.

pdf-icon-groen Voorbeeldhandleiding

Heeft u de wens dat wij u het organiseren van het drukwerk, het transport en eventueel ook het aanbrengen van de signing in uw kantoor uit handen nemen? Dat kan.

Neem contact op met:

Jeroen Peters
jeroen.peters@db.nl

Stuur mij dit artikel