Headlines

WELKOM BIJ D&B THE FACILITY GROUP

Wij geloven dat het leven van ieder mens bestaat uit hetgeen hij of zij dagelijks beleeft. Iedere dag draait het in essentie om beleving. Wij creëren beleving in kantoren waardoor mensen verrast en geïnspireerd raken en tot buitengewone prestaties kunnen komen. In alles wat wij doen, zijn wij erop gericht om facilitaire dienstverlening te verzorgen die haar tijd ver vooruit en ongeëvenaard is in kwaliteit en gastvrijheid:

 

Wij zijn gepassioneerde mensen die vanuit ons DNA gedreven zijn om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en op die manier bij te dragen aan een werkdag vol kwaliteit en plezier.

 

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening van D&B The Facility Group onderscheidt zich door het bieden van een 5 Star Experience aan ambitieuze klanten. Het creëren van een beleving die aansluit bij de identiteit en visie van onze opdrachtgever en in staat is om gasten en medewerkers positief te verrassen vormt het speerpunt van onze facilitaire dienstverlening. 

Wij realiseren ons dat de beleving van onze facilitaire dienstverlening gecreëerd wordt door onze mensen. Het zijn immers onze mensen die dagelijks uw gasten ontvangen, uw veiligheid verzorgen, uw vergaderzalen boeken en u van een heerlijke lunch voorzien. 

Wij zijn dan ook trots dat wij mensen aan ons verbinden die gastvrijheid en servicegerichtheid in hun DNA dragen. Onze mensen zijn gedreven en hebben iedere dag als team het doel om het morgen nog beter te doen dan vandaag.  

Wij zijn ons ervan bewust dat wij veel van onze mensen vragen. Het is daarom aan ons om een omgeving te creëren waarin buitengewoon veel aandacht is voor groei en ontwikkeling. Waar veel tijd is voor persoonlijke begeleiding, voor opleidingen en trainingen. Waar ruimte is om te leren, initiatieven te ontplooien en mee te denken om zo hun eigen successen te maken.

Wilt u meer weten over onze Facility Management dienstverlening, Receptiediensten, Objectbeveiliging of Chauffeursdiensten in de vorm van een Studentchauffeur? Klik dan verder op de desbetreffende link.


het laatste nieuws